Graafinen
suunnittelu

Logot ja tuotemerkit

Olen suunnitellut yrityksille ja yhdistyksille logoja ja tuotemerkkejä, jotka vastaavat nykyajan vaatimuksia. Logot toteutan tietysti vektorigrafiikkana, jotta niitä voidaan käyttää erilaisissa painotöissä ja esim. teippauksissa. Vanhemmilla yrityksillä logo voi olla jo olemassa, mutta sitä ei ole vektorimuodossa, joten minulta voi tilata myös työn tehdä nykyisestä logosta vektoriversio.

Pienet taittotyöt

Yleisimpiä pieniä taittotöitä ovat käyntikorttien suunnittelu, lahjakortit, flyerit, esitteet, julisteet, käsiohjelmat, lehtimainokset ja verkkobannerit mittojen mukaan. Materiaali on käytettävissä painovalmiina pfd-tiedostona ja painotyön voi tilata  suoraan haluamaltasi painotalolta, tulostuspalvelulta tai tulostaa vaikka itse.
Katso työnäytteitä

Painokuvat

Toteuttamaani grafiikkaa voi tilata myös lukuisista kaupoista, joissa kuvat painetaan tilauksesta erilaisiin paitoihin sekä muihin tekstiileihin, lippiksiin, mukeihin, tauluihin, julisteisiin, kortteihin jne. Olen erikoistunut näiden kuvien osalta harrasteautojen piirtämiseen, mutta mukana on myös paljon muutakin.
Katso autopaitojen kuvia ja sekalaisia grafiikoita

Työnäytteitä

Logoja

Autopaidat

Nostalgiaa, retroilua ja ylpeyttä omasta autosta autoharrastajille autopaidan muodossa. Näissä kuvissa esiintyvät vanhat ja tulevat autoklassikot useilta eri vuosikymmeniltä. Nämä autojen kuvat saat painettuna paitoihin ja kymmeniin moniin muihin tuotteisiin lahjaksi itselle ja yllätykseksi muille.
Eikä tässä vielä kaikki, vaan lisää automalleja löydät Car T-shirts -sivustolta, josta myös linkit t-paitakauppohin.
Car T-shirts

Linkit paitakauppoihin

Redbubble paitakauppa
Zazzlen paitakauppa

Kuvapaitoja

Lisää sekalaisia kuvia, joita voi tilata painettuna paitoihin, mukeihin, julisteisiin, hengityssuojiin jne.

Printtipaidat

Lisää kuvapaidoista ja mistä mitäkin voi ostaa löydät kahdesta eri blogistani, joista Knappi esittelee sekalaista valikoimaa suomeksi osan ja englannin kielinen Car T-shirts sisältää kaikki autot, niiden merkit ja mallit mitä olen piirtänyt. Sekalaisten kuvien osalta blogi sisältää vain todella pienen osan siitä mitä kaikkea kaupoista löytyy, mutta voit myös siirtyä suoraan Redbubblen, Zazzlen, Spreadshirtin ja Teespringin kauppoihin, joista voi selata valikoimaa lisää.
Auton kuvia T-paidoissa
Knappidesign blogi
Dalahäst butik

Taittotöitä

mm. julisteita, esitteitä, käsiohjelmia, käyntikortteja,
mainostauluja, banderolleja ja lehtimainoksia.