RAKETA SUOSITTELEE

Tältä sivulta löydät palveluita, jotka olen itse hyväksi havainnut ja ottanut käyttööni.
Edullisia ratkaisuja varsinkin pienyrittäjille, mutta jotka toimivat myös isompien yritysten käytössä.

WEBHOSTING

Suomen Hostingpalvelu

Kun tarvitset nettihotellipalveluita voin suositella ehdottomasti suomalaista Suomen Hostingpalvelua palveluntarjoajaksi. Vuosien mittainen oma ja monien asiakkaideni asiakkuus ja sen mukana tuomat kokemukset ovat käytännössä osoittanut että yritys osaa hommansa. Palveluiden (Cpanel) helppokäyttöisyys ja siinä käytettävissä olevat palvelut sekä tietoturvan vahva huomioiminen ovat vakuuttaneet ja hinnat ovat silti erittäin kilpailukykyiset. Kaikkiin paketteihin kuuluu myös ilmainen SSL-salaus. Lisäksi kokemukseni joidenkin asiakkaiden monista muista operaattoreista Suomessa ovat vahvistaneet vain käsitystäni.

Käytännössä Hostingpalvelun webhotellipaketeissa on jo edullisimmasta lähtien kaikki tarvittavat julkaisujärjestelmällä toteutettavalle sivustolle ja julkaisujärjestelmän asennuskin tapahtuu parilla klikkauksella. Lue lisää miksi valintani on Hostingpalvelu, klikkaa tästä.

HELPPO

Monipuoliset palvelut helpolla hallinnalla.

SUOMALAINEN

Palvelimet sijaitsevat Suomessa.

EDULLINEN

Webhotelleissa kaikki vaadittavat tekniikat julkaisujärjestelmille.

TUTUSTU JA TILAA WEBHOTELLI

Toimiva webhotelli ja asiakaspalvelu Hostingpalvelulta.

 

KIRJANPITO- JA LASKUTUSOHJELMAT

Laskupiste.fi - edullinen laskutusohjelma pienyrittäjille

Tilauskone.com tarjoaa edullisen laskutuspalvelun pienyrittäjille tai vaikka yhdistyksille. Palvelu on luonnollisesti nykyaikainen pilvipalvelu. Asiakas- ja tuoterekisteri sekä laskutustiedot ovat siten turvassa palveluntarjoajan palvelimella, etkä tarvitse koneelle asennetavia ohjelmia vaan käyttö tapahtuu internet-selaimella koneella kuin koneella.

Tilauskoneen hinnoittelu perustuu vain sen kautta tehtyihin laskujen määrään, voit valita palvelussa hinnoittelun laskukohtaisesti tai ottaa kuukausisopimuksen, jossa alkutasollakin 7,90 € hinnalla voit lähettää rajattomasti laskuja.

Palvelu maksaa korkeimmillaan 14,90 € ja siihen hintaan palvelussa on paljon erilaisia lisätoimintoja.

Kaikki mitä laskutusohjelmalta tarvitset

Palvelu sisältää vähintään kaikki perustoiminnot mitä laskutusohjelmalta voit toivoa. Asiakas- ja tuoterekisterit, varastonhallinta. Voit tuoda myös maksuaineiston suoraan pankista. Käytettävissä myös verkkolasku ja postituspalvelu jollet lähetä laskuja suoraan sähköpostilla. Käytettävissä myös myös perintäpalvelu, jolloin voit lähettää haluamasi laskut suoraan järjestelmästä perintäpalveluun. Maksutiedot voit tuoda pankistasi, jolloin järjestelmä kuittaa maksetut laskut maksetuksi.

Palvelua kehitetään toiveiden mukaan ja niinpä siihen ilmestyy ajoittain parannuksia ja uusia ominaisuuksia.

PILVIPALVELU

Ei asennettavia ohjelmia, ei päivitystarvetta, ei varmuuskopiointeja eikä huolta. Uudet ominaisuudet käytössä ilman päivityksiä.

EDULLINEN

Valitse laskukohtainen hinnoittelu tai lähetä pienellä kuukausimaksulla rajattomasti laskuja.

LASKUTUSOHJELMA

Lähetä laskut suoraan sähköpostilla, verkkolaskuna tai postituspalvelun kautta. Lähetä laskut perintäpalveluun suoraan ohjelmasta.

TUTUSTU JA OTA KÄYTTÖÖN

Edullinen laskutusohjelma pilvipalveluna

 

VERKKOKAUPPOJA

Tulostusvärit ja -tarvikkeet

Usein asiakkaani kysyvät minulta mistä saisi tulostusvärit laser- ja mustesuihkukirjoittimiin. Vastaukseni on, että helpoimmalla ne saa nettikaupasta ja suosittelen sitä mistä saat värit edullisimmin.

Tässä siis poimintoja verkkokaupoista, joista itse olen ostanut värejä useampaankin eri merkin tulostimeen. Tutustu ja vertaa hintoja – tee tilaus sieltä missä värit saat sopivimpaan hintaan.

Mustevärikauppoja

Inkclub
Yksi suosituimmista mustevärikaupoista. Nykyään valikoimissa hurja määrä paljon muita tuotteita aina toimistotarvikkeista siivoustuotteisiin. Uusille asiakkaille tarjoavat ilmaisen väripatruunan tai valokuvatulostuspaperia.

Siirry InkClub-kauppaan tästä.

Kuvapainoja

Kun haluat tehdä yksilöllisen t-paidan, lippiksen, essun, kassin, mukin tai jonkun muun kymmenistä erilaisista tuotteista kannattaa kurkistaa näihin kauppoihin.

Kaupoissa on mahdollisuus suunnitella tuotteita omalla kuvalla tai tekstillä, eli voit ladata kuvan tai laatia kaupan editorissa teksti ja pistää tuotteen suoraan tilaukseen. Valittavissa myös paljon valmiita kuvia eri suunnittelijoilta joita voit käyttää vaikka osana omaa tekstiäsi.

Voit lukea tarkemmin näiden kauppojen kuvauksista, plussista ja miinuksista Knappi.fi-blogista, josta pääset myös omiin valmistuotteisiini ko. kaupoissa.

T-paitapainoja

Zazzle

Zazzlessa on hurja valikoima erilaisia tuotteita joihin voi painattaa oman kuvan tai haluamansa tekstin. T-paitoja on kymmeniä erilaisia malleja ja värejä. Löytyy mukit, laukut, tarrat, essut, lippikset, postikortit, käyntikortit, julisteet, kännykkäkotelot aina tuotteita skeittilautoihin asti ja yleensä näistä vielä monia eri versioita.

Suunnittelutyökalulla voit ladata esim. oman valokuvan omalta koneelta, lisätä siihen tekstiä tai tehdä vaikka suoraan tuotteen pelkällä tekstillä. Tilaamalla 11 tuotetta saa ensimmäisen paljousalennuksen.


Siirry Zazzleen tästä.