RAKETA SUOSITTELEE

Tältä sivulta löydät palveluita, jotka olen itse hyväksi havainnut ja ottanut käyttööni.
Edullisia ratkaisuja varsinkin pienyrittäjille, mutta jotka toimivat myös isompien yritysten käytössä.

WEBHOSTING

Suomen Hostingpalvelu

Kun tarvitset nettihotellipalveluita voin suositella ehdottomasti suomalaista Suomen Hostingpalvelua palveluntarjoajaksi. Vuosien mittainen oma ja monien asiakkaideni asiakkuus ja sen mukana tuomat kokemukset ovat käytännössä osoittanut että yritys osaa hommansa. Palveluiden (Cpanel) helppokäyttöisyys ja siinä käytettävissä olevat palvelut sekä tietoturvan vahva huomioiminen ovat vakuuttaneet ja hinnat ovat silti erittäin kilpailukykyiset. Kaikkiin paketteihin kuuluu myös ilmainen SSL-salaus. Lisäksi kokemukseni joidenkin asiakkaiden monista muista operaattoreista Suomessa ovat vahvistaneet vain käsitystäni.

Käytännössä Hostingpalvelun webhotellipaketeissa on jo edullisimmasta lähtien kaikki tarvittavat julkaisujärjestelmällä toteutettavalle sivustolle ja julkaisujärjestelmän asennuskin tapahtuu parilla klikkauksella. Lue lisää miksi valintani on Hostingpalvelu, klikkaa tästä.

HELPPO

Monipuoliset palvelut helpolla hallinnalla.

SUOMALAINEN

Palvelimet sijaitsevat Suomessa.

EDULLINEN

Webhotelleissa kaikki vaadittavat tekniikat julkaisujärjestelmille.

TUTUSTU JA TILAA WEBHOTELLI

Toimiva webhotelli ja asiakaspalvelu Hostingpalvelulta.

 

KIRJANPITO- JA LASKUTUSOHJELMAT

Tilauskone - ilmainen ja/tai edullinen laskutusohjelma pienyrittäjille

Tilauskone.com tarjoaa jopa ilmaisen laskutusohjelman pienyrittäjille tai vaikka yhdistyksille. Palvelu on luonnollisesti nykyaikainen pilvipalvelu. Asiakas- ja tuoterekisteri sekä laskutustiedot ovat siten turvassa palveluntarjoajan palvelimella, etkä tarvitse koneelle asennetavia ohjelmia vaan käyttö tapahtuu internet-selaimella koneella kuin koneella.

Ei aloitusmaksua eikä kiinteää kuukausimaksua

Tilauskoneen hinnoittelu perustuu vain sen kautta tehtyihin laskujen määrään, eli jos kuukaudessa olet luonut vain kaksi laskua et maksa palvelusta mitään, senkin jälkeen hinnoittelu on edullinen, eli maksimissan 10 laskua/kk maksaa 4 € ja alle 20 laskua/kk 7 €. Laskutus tapahtuu aina toteutuneiden laskujen määrän mukaisesti eikä palvelussa ole myöskään aloitusmaksua. 

Palvelu maksaa korkeimmillaan 20 € ja siihen hintaan voi lähettää rajattomasti laskuja.

Kaikki mitä laskutusohjelmalta tarvitset

Palvelu sisältää vähintään kaikki perustoiminnot mitä laskutusohjelmalta voit toivoa. Asiakas- ja tuoterekisterit, varastonhallinta. Voit tuoda myös maksuaineiston suoraan pankista. Käytettävissä myös verkkolasku ja postituspalvelu jollet lähetä laskuja suoraan sähköpostilla. Käytettävissä myös myös perintäpalvelu, jolloin voit lähettää haluamasi laskut suoraan järjestelmästä perintäpalveluun.

Palvelua kehitetään toiveiden mukaan ja niinpä siihen ilmestyy ajoittain parannuksia ja uusia ominaisuuksia.

PILVIPALVELU

Ei asennettavia ohjelmia, ei päivitystarvetta, ei varmuuskopiointeja eikä huolta. Uudet ominaisuudet käytössä ilman päivityksiä.

ILMAINEN

Jopa täysin ilmainen laskutusohjelma pienyrittäjälle.

LASKUTUSOHJELMA

Lähetä laskut suoraan sähköpostilla, verkkolaskuna tai postituspalvelun kautta. Lähetä laskut perintäpalveluun suoraan ohjelmasta.

TUTUSTU JA OTA KÄYTTÖÖN

Ilmainen tai edullinen laskutusohjelma pilvipalveluna

 

Zervant - ilmainen kirjanpito + laskutus lisämaksulla

Olen vertaillut ja testaillut useita erilaisia laskutusohjelmia ja nähnyt asiakkaillani käytössä olevia. Laskutusohjelmia löytyy ilmaisia ja maksullisia, joko koneelle asennettavia tai verkossa olevia, mutta yleensä ilmaiset ovat hyvin riisuttuja ominaisuuksiltaan ja lisämaksua vastaan saa sitten lisätoiminnallisuuksia ja hinta nousee usein korkeaksi. Useimmiten ohjelmat tarjoavat joko kirjanpidon tai laskutuksen, mutta molemmat yhdistävät edulliset ratkaisut ovat oleet kiven alla.

Vain pilvipalvelu on passeli

En missään tapauksessa suosittele kenellekään koneelle asennettavaa laskutus- tai kirjanpito-ohjelmistoa, koska ovat käyttöjärjestelmäriippuvaisia ja niiden varmuuskopiointi ja päivittäminen pitää hoitaa itse. Kone kun "tilttaa" niin siinä pahimmillaan kaikki sähköinen tieto on menetty. Laskutus ja kirjanpito pitää nykyaikana olla pilvessä, jotta sen käyttö onnistuu mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Pilvipalvelussa ohjelmisto on aina ajantasalla ja varmuuskopiointi hoidetaan palveluntarjoajan puolesta.

Zervant – ilmainen kirjanpito toiminimelle pilvipalveluna

Olen pitänyt aiemmin pienen kirjanpitoni taulukkolaskentaohjelmalla, mutta nyt olen ottanut käyttöön Zervantin kirjanpidon, joka on pilvipalvelu ja jonka käyttö siis tapahtuu Internet-selaimella. Kyseessä on tosiaan täysin ilmainen kirjanpito-ohjelma, jolla voit itse hoitaa yhdenkertaisen kirjanpidon. Yhdenkertainen kirjanpito on helppo hallita itse, koska siinä merkitään tulot ja menot ilman kahdenkertaisen kirjanpidon useita vientejä. Zervantilla hoituu myynti- ja ostoreskontran ylläpito näppärästi ja ohjelma tukee myös kirjaukseen liitetiedoston liittämisen. Tulojen ja menojen kirjaaminen on helppoa, saat valmiit raportit joten on helppo pysyä kärryillä missä mennään.

Edullinen laskutusohjelma kaikille yrityksille

Zervantin laskutusohjelmaa tai -osiota pääset kokeilemaan ilmaiseksi rekisteröitymällä palveluun linkkini kautta, saat silloin kaksi kuukautta ilmaista kokeiluaikaa. Tänä aikana ohjelmassa on käytössä kaikki ominaisuudet ja voit luoda laskuja ja lähettää ne suoraan ohjelmasta asiakkaan sähköpostiin. Voit ottaa käyttöön myös sähköisen laskutuksen ja laskuttaa asiakkaiden verkkolaskuosoitteella tai käyttää postituspalvelua, näillä laskukohtainen hinnoittelu. Käytännössä kuitenkin kokeiluaikana voit lähettää esim. 8 kpl verkkolaskuja ilmaiseksi. 

Ohjelma sisältää asiakasrekisterin sekä tuoterekisterin ilman varastovalvontaa. Laskujen laatiminen on helppoa ja asetuksissa voi määritellä myös asetukset mikäli et ole alv-velvollinen, jolloin ohjelma luo verottomia laskuja. Ohjelmasta voi luoda myös kuitteja asiakkaille mikäli olet ottanut maksun käteisenä.

Kokeiluajan jälkeen laskutuksen voi ostaa kuukausi- tai vuosimaksua vastaan, mikäli laskutat vain kolme laskua kuukaudessa riittää paketiksi Mini ja laskutuksen vuosihinnaksi edullisimmillaan n. 70 euroa. Rajattomat laskutusoikeudet saa reilulla 100 eurolla vuodeksi. Laskutuksesta saat myös valmiit raportit kirjanpitäjälle mikäli sinulla on ulkopuolinen kirjanpitäjä. Mikäli kokeiluajan jälkeen et halua jatkaa laskutusosion käyttöä niin se vain lukkiutuu ja kirjanpito jää käyttöösi edelleen ilmaiseksi, eli ohjelman kokeileminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit ottaa laskutuksen käyttöön uudelleen milloin haluat.

PILVIPALVELU

Ei asennettavia ohjelmia, ei päivitystarvetta, ei varmuuskopiointeja eikä huolta.

KIRJANPITO-OHJELMA

Yhdenkertainen ja ilmainen kirjanpito-ohjelma, joka soveltuu toiminimille.

LASKUTUSOSIO

Lähetä laskut suoraan sähköpostilla, verkkolaskuna tai postituspalvelun kautta.

KOKEILE ILMAN SITOUMUKSIA

Ilmainen kirjanpito ja edullinen laskutusosio kätevästi yhdessä.

 

VERKKOKAUPPOJA

Tulostusvärit ja -tarvikkeet

Usein asiakkaani kysyvät minulta mistä saisi tulostusvärit laser- ja mustesuihkukirjoittimiin. Vastaukseni on, että helpoimmalla ne saa nettikaupasta ja suosittelen sitä mistä saat värit edullisimmin.

Tässä siis poimintoja verkkokaupoista, joista itse olen ostanut värejä useampaankin eri merkin tulostimeen. Tutustu ja vertaa hintoja – tee tilaus sieltä missä värit saat sopivimpaan hintaan.

Mustevärikauppoja

Inkclub
Yksi suosituimmista mustevärikaupoista. Nykyään valikoimissa hurja määrä paljon muita tuotteita aina toimistotarvikkeista siivoustuotteisiin. Uusille asiakkaille tarjoavat ilmaisen väripatruunan tai valokuvatulostuspaperia.

Siirry InkClub-kauppaan tästä.
Mustekasetti

Kuvapainoja

Kun haluat tehdä yksilöllisen t-paidan, lippiksen, essun, kassin, mukin tai jonkun muun kymmenistä erilaisista tuotteista kannattaa kurkistaa näihin kauppoihin.

Kaupoissa on mahdollisuus suunnitella tuotteita omalla kuvalla tai tekstillä, eli voit ladata kuvan tai laatia kaupan editorissa teksti ja pistää tuotteen suoraan tilaukseen. Valittavissa myös paljon valmiita kuvia eri suunnittelijoilta joita voit käyttää vaikka osana omaa tekstiäsi.

Voit lukea tarkemmin näiden kauppojen kuvauksista, plussista ja miinuksista Knappi.fi-blogista, josta pääset myös omiin valmistuotteisiini ko. kaupoissa.

T-paitapainoja

Zazzle

Zazzlessa on hurja valikoima erilaisia tuotteita joihin voi painattaa oman kuvan tai haluamansa tekstin. T-paitoja on kymmeniä erilaisia malleja ja värejä. Löytyy mukit, laukut, tarrat, essut, lippikset, postikortit, käyntikortit, julisteet, kännykkäkotelot aina tuotteita skeittilautoihin asti ja yleensä näistä vielä monia eri versioita.

Suunnittelutyökalulla voit ladata esim. oman valokuvan omalta koneelta, lisätä siihen tekstiä tai tehdä vaikka suoraan tuotteen pelkällä tekstillä. Tilaamalla 11 tuotetta saa ensimmäisen paljousalennuksen.


Siirry Zazzleen tästä.

Spreadshirt
DMC Firewall is a Joomla Security extension!