Kun olet valitsemassa kotisivuille webhotellia (webhosting), niin suosittelen tutustumaan Suomen Hostingpalvelu Oy:n palveluihin. Käytän itse sivustojeni ylläpidossa heidän Peruspalveluaan ja suuri osa asiakkaideni sivuista ovat myös saaneet kotinsa Hostingpalvelun webhotellista.

Palvelunhallinta

Hostingpalvelun hallintapaneeli on käyttämistäni hallintapaneeleista helpoin ja selkein, se on myös kokonaan suomenkielinen. Hallintapaneelin kautta onnistuvat mahdollisten verkkosovellusten asentamiset, varmuuskopiointi ja julkaisujärjestelmänkin päivittäminen nappia painamalla tai automaattisesti. Verkkosovellusten päivitykset ovat käytettävissä yleensä muutama tunti sen jälkeen kun ohjelmistoon on tullut päivitys.

Asiakastietojen muutokset ja laskutuksen seuraaminen onnistuu myös asiakassivujen kautta. Sivustolla on selkeät ohjesivut eri palveluiden käytöstä. Mahdolliset yhteydenotot voi luoda myös asiakashallinnan kautta ja niihin saakin nopeasti vastaukset asiakaspalvelusta.

Kaikkiin Hostingpalvelun webhotellipaketteihin kuuluu myös ilmainen SSL-salaus ilman erillistä käyttöönottoa tai säätämistä, eli sivustosi toimii myös https-yhteydellä, eli selaimen yhteys palvelimelle on salattu, eikä siten aiheuta tietoturvavaroituksia selaimissa.

Palvelupaketeista

Pienille yrityksille usein jo aloituspaketti riittää ja sekin sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Paketti sisältää myös tietokantaominaisuudet, jotka tarvitaan esim. julkaisujärjestelmän tai nettikaupan toimintoihin. Tällä paketilla vuosimaksuksi tulee alle 50 euroa veroineen. Domainin voi antaa rekisteröidä samalla tai tehdä sen itse paketin tilauksen jälkeen osoitteessa domain.fi.

Peruspaketti riittääkin jo isommallekkin sivustolle ja siihen saa halutessaan saman omistajan kolme erillistä sivustoa pyörimään ja hintaa koko paketilla on alle 100 euroa/vuosi. Domainit voi rekisteröidä halutessa vaikka suoraan itse Ficoralta, jolloin lisämaksua tulee vain Ficoran perimä 10 euroa/vuosi/domain. Tämä on paketti jolla mm. nämä sivut ovat. Yrityspaketti riittää jo isommallekin yritykselle ja sinne saakin maksimissaan vaikkapa 21 domainia.

Valitsemalla laskutuskaudeksi kaksi vuotta saa webhotellipaketin edullisimmalla hinnalla.

Hostingpalvelun webhotelli on edullinen ja täyttää vaativammankin vaatimukset. Vieläkin vaativimmille sivustoille valittavissa myös virtuaaliset pilvipalvelimet.

Palvelutasosta ja palvelimista

Hostingpalvelun palvelimet sijaitsevat Suomessa ja palvelutaso on ollut erittäin korkea, eikä palveluissa ole ollut kuin pieniä katkoja, johtuen lähinnä päivityksiä ja niistäkin on tullut joko ennakkoon tai vikatilanteista lisätietoa sivustolle. Sivuston teknisissä tiedotteissa voi lukea mm. vikailmoitukset.

Palvelimilla on myös tietoturva-asiat mietitty valmiiksi. Automaattiset varmuuskopiot sivustosta ja palvelinten palomuurisuojauskin on ilmeisen korkealla tasolla. Hostingpalvelu on toiminut myös aktiiviisesti kun olivat huomanneet eräälle asikkaani sivulle tehdyn iskun ja suojanneet hakemiston salasanalla ilmoittaen asiasta myös heti asiakkaalle.

Asiakaspalvelu on jo vuosien ajan ollut täydellinen, vastaavat erittäin nopeasti vikailmoituksiin ja tiedusteluihin. Usein jopa muutaman minuutin sisällä ja mahdollisten ongelmien ratkaisut ovat löytyneet nopeasti.

Palvelimet Suomessa

Hostingpalvelulta webhotellitSiirryin käyttämään Hostingpalvelua siitä syystä, että aikaisemman palveluntarjoajan palvelimet sijaitsivat ulkomailla ja niiden toiminnassa esiintyi katkoksia tai ulkomaille suuntautuvassa liikenteessä oli ajoittain hitautta. Käytännössä myös maksamani hinta laski, kun sain useamman sivuston samaan palvelupakettiin.

Useilla palveluntarjoajilla Suomessa webhotellipalvelimen käytettävissä oleva muistimäärä rajoitti myös valintaani, koska osa esim. nettikauppasovelluksista voi tarvita enemmän muistia kuin mitä monien palveluntarjoajien paketeissa on maksimina. Itse tallennustilaa yleensä palveluntarjoajilla on riittävästi tai jopa rajattomasti, mutta yleensä kuitenkin riittävästi.

Kaiken kaikkiaan Hostingpalvelulla on loistava hinta-laatusuhde!

Tutustu, tarkista ja vertaile

Tutustu tarkemmin Hostingpalvelun palveluihin heidän omilla sivuillaan, jotta näet ajantasaisen informaation ja tee samalla vertailua maksatko liikaa mahdollisesti nykyisestä webhotellista. Klikkaa tästä sivustolle.